Riksförbundet Sveriges Konstföreningar organiserar runt 650 konstföreningar över hela landet. I en konstförening träffar du andra konstintresserade, och tillsammans kan ni skapa utställningar, konstresor och föreläsningar kring konst. På vår karta kan du hitta en konstförening nära dig som du kan bli medlem i. (Placeringen på kartan är ingen exakt geografisk representation utan är baserad på ort.)

Aktuellt i föreningarna
Anni Kristine BEAUTY patinerad brons monterad på sockel i polerad granit.
Alla Prima Konstklubb

Årsutlottning 2020

Konstverken till Alla Primas stora årsutlottning visas i år genom en konstutställning på Nolhaga slott. Dragningen av de lyckliga vinnarna genomförs i november och meddelas på mejl eller brev samt publiceras på kommunportalen i början på december.

Konstföreningen Didaktus

En utställning

En kort text som sammanfattar utställningen

Västra Sörmlands konstförening

Vintersalong

Inställd Vintersalong

Strängnäs konstförening

Konstvandring längs Konstpausleden i Stallarholmen

Konstvetaren Marie Andersson leder en konstvandring längs Konstpausleden i Stallarholmen. Projekt Konstpaus var ett projekt under samhällsbyggnadskontoret i Strängnäs kommun med medel från ESF-rådet som avslutades 2007.

Konstforum i Göteborg

Efter nyår hoppas vi att vi kan träffas igen med tema konst!

Södertälje konstförening

Avbokning utställning Håkan Groop

Pga rådande coronaläget flyttas utställningen till senare tillfälle.

Eksjö konstförening

Täby församlings konstförening